• Hva er den grønne snarvei?

Noen av oss som tilbyr spennende opplevelser og trivelig overnatting langs Riksvei 3 synes at du skal vite om oss.

Derfor har vi slått oss sammen om noen felles tiltak for å fortelle deg at denne veien er et 45 minutter raskere alternativ og at det er mange små og store opplevelser som ligger skjult langs ruta.

Kan vi få holde deg oppdatert?

• Om prosjektet

Bakgrunn

Bakgrunnen for arbeidet er at RV3 gjennom Østerdalen er et 40 kilometer og 45 minutter raskere enn E6 gjennom Gudbrandsdalen dersom man skal reise med bil fra Oslo til Trondheim. Idéen går ut på å (1) synliggjøre at strekningen er kortere og (2) kommunisere tydeligere hvilket aktivitetstilbud som finnes langs strekningen.

Med regionale utviklingsmidler fra Hedmark Fylkeskommune satte Visit Elverumregionen igang arbeid med et forprosjekt sommeren og høsten 2015 som våren 2016 gav anbefaling om å i første omgang etablere en lavterskel forening for samarbeid mellom utvalgte aktører langs strekningen.

Foreningen er stiftet

Vil du være med på kartet?

For reisende mellm Oslo og Trondheim er RV3 gjennom Østerdalen 42 km kortere enn E6 gjennom Gudbrandsdalen.

Vårt mål er å vise turister og andre reisende at RV3 er den raskeste ruten mellom hovedstaden og Trondheim, samt synliggjøre turistattraksjoner og aktivitetsmuligheter langs ruten.

Årskontingent: kr 1 000,- dekker medlemskap ut 2017 med oppføring på www.rv3.no tilgang til Facebook-siden og oppføring på kart som trykkes sommeren 2017.

Kommuner, mediebedrifter og banker med tilknytning til strekningen kan melde seg inn for kr 5000,- pr. år.

Du får:

• Synlighet på www.rv3.no
    • Mulighet til å legge ut nyheter på foreningens Facebook-side og Twitter-konto
    • Rett til å bruke «RV3 - Den Grønne Snarvei» i markedsføring
    • Mulighet til å være med på kart over Den grønne snarvei som skal distribueres langs strekningen
  • Meld inn din virksomhet

Vil du være på kartet?

• Sånn kan kartet se ut

Kartet trykkes opp i omlag 40 000 eksemplarer og distribueres til medlemmene og andre naturlige stoppesteder mellom Oslo og Trondheim.

Kartet kommer til å være størrelse A3 og ha et enkelt og stilrent design, som på bildet. Det skal sammen med en rollup være klart til Reiselivsmessa i januar 2017.

Frist for å melde seg inn, sende info og betale medlemskontingent er 1. desember.

Styret har ennå ikke tatt stilling til hvilke spåk kartet skal lages på.

• Filer fra forprosjektet

I disse filene finner du mer informasjon om bakgrunnen for at foreningen ble stiftet

• Kontakt oss

Turistinfo
    Visit Elverumregionen
    Tlf. 400 28 880

turistinfo@rv3.no

Styreleder Chris Klemmetvold

Tlf. 481 13 293

styret@rv3.no

• Takk for starthjelpen!

Forprosjektet som førte til etablering av denne foreningen ble finansiert av regionale utviklingsmidler fra Hedmark fylkeskommune.